Pizza Diavola

INGREDIENSER – porsjonspizza
5 skiverPiccant chili salami
50 grevet Mozarella
1 boksMutti hele skollede tomater
Salt og pepper
Olivenolje
1 tsOregano
Fremgangsmåte

Pizza deigen må gjæres i 36 timer i kjøleskap.
Hvis du bruker fersk mozzarella må den siles og krystes godt.

Skjær hermetiske tomater i små skiver. Bruk stavmikser og tilsett bare salt, pepper, litt olivenolje, 1 ts oregano og chilli olje. 

Bruk hender når deigen skal knaes ut, ikke kjevle. Husk å ha semule mel på benken
Når deigen er knadd ut til riktig størrelse tilsetttes tomat saus.

Husk at du skal se deigen gjennom sausen.
Så legger du på salami og strør over mozzarella ( ikke ta for mye ost.)

Nå er pizza klar til steking.

Har du bare en vanlig stekeovn er det lurt å ha pizza på en stein. Sett ovnen på maks.

Similar Posts