Petto di pollo al limone
INGREDIENSER til 4 personer
| 1 kg | Kylling filet |
| 1 stk | Sitron |
| 4 ss | Hvitvin |
| 200 gr | Aspargesbønner |
| 8 stk | Poteter skåret i båter |
| Rosmarin | |
| Bladpersille | |
| Smør | |
| Olivenolje |
Fremgangsmåte
Del filetene i to. Varm olivenolje i panne med litt smør. Salt og pepper på fileten og legg i panne før smøret blir brunt.
La det frese til fileten har fine farge på begge sider ca 3 min på hver side.
Ta kylling over på tallerken.
Press sitron i pannen og tilsett hvitvin. La det surre litt.
Asparges bønner må ikke kokes for lenge og husk å salte vannet.
Poteter deles i fire båter og stekes .
Dander alt dette på tallerken, kyllingfilet med saus over, poteter, aspargesbønner på siden. Ta gjerne en halv tomat for farge. Hakket persille strøs over kyllingen.
Nydelig med 1 glass vin.
