Petto di pollo al limone

INGREDIENSER til 4 personer
1 kgKylling filet
1 stkSitron
4 ssHvitvin
200 grAspargesbønner
8 stkPoteter skåret i båter
Rosmarin
Bladpersille
Smør
Olivenolje
Fremgangsmåte

Del filetene i to. Varm olivenolje i panne med litt smør. Salt og pepper på fileten og legg i panne før smøret blir brunt.
La det frese til fileten har fine farge på begge sider ca 3 min på hver side.

Ta kylling over på tallerken.

Press sitron i pannen og tilsett hvitvin. La det surre litt.

Asparges bønner må ikke kokes for lenge og husk å salte vannet.

Poteter deles i fire båter og stekes . 

Dander alt dette på tallerken, kyllingfilet med saus over, poteter, aspargesbønner på siden. Ta gjerne en halv tomat for farge. Hakket persille strøs over kyllingen.

Nydelig med 1 glass vin.

Similar Posts