Italienske kjøttboller

INGREDIENSER til 4 personer
1/2 kgKjøttdeig
4 stkLoffskiver (bløtes i melk)
1/4 lMelk
4 stkEgg
Salt og pepper
2 boksHermetiske hele tomater (bruk stavmikser for å lage en purrè)
1/2 ssOregano
Olivenolje
Salat
4 persPenne pasta
Fremgangsmåte

Bland sammen kjøttdeig, loffskiver, egg med litt salt og pepper. Ha litt olivenolje i hendene og lag runde fine boller av kjøttdeig blandingen. Legg i stekepanne og la de få en fin brunfarge. Du trenger ikke steke de helt ferdig da kjøttbollene skal koke litt i tomatsausen.

To bokser hermetiske hele tomater blandes med en stavmikser med litt oregano, litt salt og pepper ha i en kjele. Legg de stekte kjøttbollene i tomatsausen og la småkoke i ca. 20 min.

Kok pasta, al dente. Server med saus over pasta, m /parmesan.
Server kjøttboller med saus over som hovedrett med en god salat til.

Similar Posts