Okse indrefilet m/gorgonzola saus
INGREDIENSER til 4 personer
800 g | Indrefilet (200 g pr. person) |
2 ss | Olivenolje (til grilling) |
4 ss | Finhakket bladpersille |
50 g | Gorgonzola ost |
1/4 l | Fløte (til sausen) |
Aspargesbønner | |
1 stk | Tomat |
Små poteter |
Fremgangsmåte
Varm opp 1/4 l fløte i pannen (ikke for sterk varme), rør inn gorgonzola ost i småbiter. Rør forsiktig til osten smelter. Ha i finhakket persille. Fortsett å røre, salte etter smak,
sett så til siden.
Ha litt olje og litt salt på kjøttet før du legger det i pannen. Legg småpoteter og tomat i pannen, legg så på indrefilet stykket. Stek kjøttet ca. 3 min på hver side for medium stekt. Legg så aspargesbønner i pannen. Ha litt olje og salt over. La de surre og snu de i pannen en liten stund. Legg kjøttet på tallerken når ferdig stekt. Varm opp sausen, la det koke opp og hell over kjøttet. Bon apetito!