Fettuccine al Tartufo

INGREDIENSER til 4 personer
4 ssSmør
4 ssTrøffelpaste på glass
1 ssHakket persille
16 rullerFettuccine
4 ssrevet Parmesan
Fremgangsmåte

Smelt smør i en stekepanne på svak varme må ikke frese.
Tilsett trøffel og bland dette godt sammen Fettuccine kokes al dente ( ca 6 min)

Sil av pasta og hell den over i stekepnannen ( som du har tatt av varmen)
bland dette forsiktig sammen

Server i dyp tallerken og tilsett parmesan og persille på toppen.
Husk at det må spises mens det er varmt!

Passer utmerket med 1 glass Valpolicella.

Gidder du ikke eller får det ikke til ? Kan du komme til Valentes så serverer vi deg.

Similar Posts

  • |

    Spaghetti Vongole

    Spaghetti Vongole INGREDIENSER til 4 personer 48 stk Levende hjertesjell 1 fed Hvitløk 3 ss Bladpersille 1 stk Chili Olivenolje 1 ss Hvitvin Spaghetti Fremgangsmåte Lag marinade:1 fed hvitløk finhakket, 3 ss bladpersille, 1 hel chili finhakket og en god olivenolje. Ha hjerteskjell i stekepanne med 2 ss hvitvin og litt vann fra spaghetti du…

  • |

    Italienske kjøttboller

    Italienske kjøttboller INGREDIENSER til 4 personer 1/2 kg Kjøttdeig 4 stk Loffskiver (bløtes i melk) 1/4 l Melk 4 stk Egg Salt og pepper 2 boks Hermetiske hele tomater (bruk stavmikser for å lage en purrè) 1/2 ss Oregano Olivenolje Salat 4 pers Penne pasta Fremgangsmåte Bland sammen kjøttdeig, loffskiver, egg med litt salt og…

  • |

    Carbonara

    Carbonara INGREDIENSER til 4 personer En god Carbonara må IKKE ha fløte! 8 skiver Bacon 6 ss Pecorino romano revet 4 stk Hele egg 4 stk Eggeplommer 0,5 ss Grovmalt pepper Fremgangsmåte Skjær baconet i terninger og sprøstek det i panne. Ta vare på fettet. Bland  egget i en dyp bolle med halvparten av pecorino…