Livet mitt har på en måte et før og et etter! Frem til jeg var 9 år, levde jeg et ganske vanlig deilig barneliv på Jar i Bærum. Jeg hadde mange venner og var en livlig utadvendt liten jente.

En vakker dag pakket familien sammen hus og hjem for å begynne et nytt liv i Italia. Det kan høres romantisk ut, men for meg var det en dramatisk endring. Livet mitt ble snudd på hode over natten, og jeg syns det var vanskelig å finne meg til rette i den nye Italienske skolehverdagen.

Resultatet av dette ble at jeg trakk meg mer inn i meg selv, fant lykke og fred i å dyrke hobbyer jeg kanskje ellers ikke ville funnet. Time på time ble tilbragt på rommet mitt med utsikt over dalen. Der satt jeg med tegneblokken min og laget skisse på skisse. Alle tegningene var av klær. Sakte men sikkert tok en drøm form: min egen kles kolleksjon.

Ettersom årene gikk ble jeg mer involvert i familiebedriften i Italia. Jeg ønsket å jobbe med mennesker, bruke mine kreative sider og etterhvert dro det meg mot pappa og matlaging. Jeg oppdaget at jeg kunne få mye utløp for mine kreative sider på kjøkkenet. Drømmen om egen design lever i meg enda og jeg har vært med å tegne vårt familieskjold sammen med min søster Marisa.

I dag bor jeg i Norge og selv om jeg kanskje er den av oss som ser mest Italiensk ut, er jeg paradoksalt nok den som er mest norsk innvendig. Jeg elsker Italia av hele mitt hjerte, men det er i Norge jeg føler meg hjemme. Det er i dette landet resten av min historie skal skrives.