Spaghetti Vongole

INGREDIENSER til 4 personer
48 stkLevende hjertesjell
1 fedHvitløk
3 ssBladpersille
1 stkChili
Olivenolje
1 ssHvitvin
Spaghetti
Fremgangsmåte

Lag marinade:
1 fed hvitløk finhakket, 3 ss bladpersille, 1 hel chili finhakket og en god olivenolje.

Ha hjerteskjell i stekepanne med 2 ss hvitvin og litt vann fra spaghetti du koker. Sett lokket på og la det surre i 2 min til skjellene åpner seg. De skjellene som ikke åpner seg er død, de må kastes!!

Kok pasta al dente. Hell av vannet fra pannen med hjerteskjell i en bolle. Hell marinade og spaghetti over hjerte skjellene i pannen. Bland godt og danderes på 4 tallerkener. Dryss over finhakket bladpersille til slutt.

Dette er den mest populære pastaretten hos Valentes restaurant!

Similar Posts