Spaghetti Vongole
INGREDIENSER til 4 personer
48 stk | Levende hjertesjell |
1 fed | Hvitløk |
3 ss | Bladpersille |
1 stk | Chili |
Olivenolje | |
1 ss | Hvitvin |
Spaghetti |
Fremgangsmåte
Lag marinade:
1 fed hvitløk finhakket, 3 ss bladpersille, 1 hel chili finhakket og en god olivenolje.
Ha hjerteskjell i stekepanne med 2 ss hvitvin og litt vann fra spaghetti du koker. Sett lokket på og la det surre i 2 min til skjellene åpner seg. De skjellene som ikke åpner seg er død, de må kastes!!
Kok pasta al dente. Hell av vannet fra pannen med hjerteskjell i en bolle. Hell marinade og spaghetti over hjerte skjellene i pannen. Bland godt og danderes på 4 tallerkener. Dryss over finhakket bladpersille til slutt.
Dette er den mest populære pastaretten hos Valentes restaurant!